Kerst minishoots

 
kerst minishoot kusje van kind


Wauw, wat waren de kerst minishoots een succes! Ik heb zoveel leuke gezinnetjes en koppels vast mogen leggen. Ik neem jullie daarom graag mee naar 29 november..

Mijn wekker gaat al vroeg in de ochtend. Gelukkig ben ik een ochtendmens. Gisteravond heb ik de belangrijkste spullen al klaargezet. Ik hoef alleen nog maar alles in mijn auto te leggen en heerlijke, warme chocomelk te maken.

Op mijn telefoon check ik nog een keer het weerbericht. Het is koud buiten, maar ik zie dat het de hele dag zonnig is. Wauw mijn hart maakt een sprongetje! Het is namelijk best wel een gok om rond deze tijd van het jaar een buiten shoot te organiseren. Terwijl het hele huis naar chocola ruikt, vertrek ik naar de kerstbomen locatie in Oeffelt.

De zon begint op te komen en ik loop nog een rondje tussen de kerstbomen. Wat ruiken de dennenbomen heerlijk! Al snel arriveert het eerste gezinnetje. Terwijl Kim en haar man hun kinderen uit de auto halen, vertellen ze dat ik Desi ben. ‘’We hebben een foto van jou laten zien’’. Ik heb deze tip beschreven in mijn vorige blog tips voor een ontspannen fotoshoot met kinderen en vind het zo leuk om te horen, dat ze deze tips hebben toegepast. Ook aan de kleding is te zien, dat ze naar mijn adviezen hebben geluisterd. Wat word ik hier gelukkig van!

De zon schijnt zacht tussen de bomen door. We maken hier wat prachtige foto’s en lopen vervolgens naar de styled setting. Ik heb hier een hoekje ingericht met een dekentje, kussentjes, een kistje en kerstlampjes. Hier maken we nog wat foto’s en lopen vervolgens naar de auto waar ik warme chocolademelk inschenk.

Ik moet nog even wachten op het volgende gezinnetje en maak een insta story van behind the scenes. Al snel arriveren Micheal en Nicole samen met hun zoontje Vince. Zij moeten meer dan een uur rijden om hier aanwezig te zijn, dus hebben afgelopen nacht in een hotel in de buurt geslapen. Wat een eer om dit te horen!

De volgende shoot heeft helaas afgezegd, maar omdat ik in de middag nog een zwangerschapsshoot gepland heb staan vind ik dit niet erg. Volgende week is er weer een kerst minishootdag met extra tijdstippen.

Ook de volgende zondag sta ik vroeg in de ochtend op. Ik neem een stevig ontbijt, aangezien het koud is buiten. Ik kleed mijzelf warm aan met verschillende laagjes. Afgelopen maart ben ik in Nepal geweest voor de Annaparna Basecamp Trek. Boven in de bergen zijn extreem koude weersomstandigheden en heb hier geleerd hoe ik mijzelf goed warm kan aankleden. Ik deel hierover wat tips op mijn Instagram story en dan komen de eerste gezinnetjes van de ochtend die ik vastleg. Ook in de middag komen er nog verschillende koppels en gezinnen langs, waaronder Miranda samen met haar man en kinderen. Ik heb haar al vaker op de foto mogen zetten en ook nu was het weer een feestje. Miranda had als wens om zoveel mogelijk foto’s te maken van iedereen samen, maar op het einde heb ik voorgesteld om ook nog wat foto’s apart te maken.

Terwijl ik sta te wachten op de laatste klanten van vandaag, begint het te miezeren. Bas en Laura arriveren met hun twee kinderen en we besluiten gewoon te beginnen. Het begint steeds harder te regenen en ik probeer mijn camera te beschermen met een tas. Het gezin laat zich niet kennen en gaat gewoon vrolijk door. Wauw wat een diehards zijn het! Aan het einde van de shoot warmen we op met warme chocolademelk.

Inmiddels heb ik het ijskoud, maar wat ben ik enthousiast! Zoveel leuke gezinnen en stelletjes die ik vast heb mogen leggen. Eenmaal opgewarmd thuis, weet ik zeker.. dit ga ik nog eens doen!

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden na het zien van deze foto’s? En wil je ook graag deelnemen aan een minishoot? Volg mij dan op mijn Instagram kanaal en blijf op de hoogte van de nieuwste minishoots. Wie weet zie ik je dan!

Liefs Desi

 

foto tijdens kerst fotoshoot Brabant
familiefoto tijdens kerst fotoshoot in Land van Cuijk
familiefotografie tijdens kerst fotoshoot
spontane fotoshoot moeder en kind in Boxmeer
fotoshoot baby buiten op kleedje
fotoshoot vader en dochten tussen kerstbomen
fotoshoot kind buiten met kerstster
familieshoot kind klappend in handen
fotoshoot peuter hoera
kerstfoto tijdens kerstfotoshoot tussen de kerstbomen in Brabant
fotoshoot kerstbomen
fotoshoot kinderen kerst
gezinsshoot kerst
minishoot kerstmis
familie minishoot kerst
minishoot boxmeer
DesiFotografie-klein-5385.jpg
DesiFotografie-klein-5048.jpg
DesiFotografie-klein-4959.jpg
DesiFotografie-klein-5402.jpg
DesiFotografie-klein-5005.jpg
fotoshoot kerst
gezin minishoot
fotoshoot warme chocomelk in Boxmeer
 
MinishootDesi Hermens