Origineel valentijnscadeau? Geef een fotoshoot!

 
fotoshoot buiten op locatie koppel

Liefde in de lucht! Het is weer bijna zover, de meest romantische dag van het jaar! 14 februari, Valentijnsdag! Het is een mooi moment om je lief een cadeautje te geven en om samen de liefde te vieren. Je kunt natuurlijk een bos rozen geven, maar die zijn na een week verwelkt en bonbons zijn binnen no time opgegeten. Wil jij een echt origineel cadeau geven? Denk er dan eens na om je geliefde te verrassen met een loveshoot!

Bij een loveshoot maak je herinneringen voor altijd. Wanneer je samen met mij op avontuur gaat voor een loveshoot, dan weet je zeker dat je een bijzondere date hebt. Plezier maken en genieten van elkaar. Ik laat jullie opgaan in het moment en leg ondertussen de liefde tussen jullie voor altijd vast.

Loveshoot

Verliefd, verloofd of getrouwd. Het maakt niet uit in welke fase jullie zitten. Ik leg jullie liefde graag vast op een liefdevolle manier. Tijdens de loveshoot ga ik samen met jullie op avontuur. Dit kan op een mooie locatie in de natuur zijn, een speciale plek waar jullie herinneringen hebben of een lifestyle shoot bij jullie thuis.

Ik leg jullie in een ontspannen en ongedwongen sfeer vast. Het gaat tijdens de loveshoot niet om poseren, maar om de liefde tussen jullie en plezier maken. Via kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie opgaan in het moment. Samen lachen, lekker gek doen en genieten van elkaar en ondertussen vang ik de mooiste momentjes. Je zult zien dat je snel relaxed bent en mij zelfs af en toe vergeet!

Leuk cadeautje

Je kunt bij mij een cadeaubon bestellen, zodat je deze op Valentijnsdag aan je geliefde kunt geven. Ik zorg ervoor dat deze leuk wordt ingepakt. En.. ik heb ook nog een leuk cadeautje voor jou! Wanneer je een cadeaubon besteld voor een loveshoot of een loveshoot boekt voor 14 februari 2021 ontvang je 5 foto’s extra!

Natuurlijk kun je deze fotoshoot ook cadeau geven aan iemand anders die je lief hebt, bijvoorbeeld je ouders, opa en oma of beste vriendin.

Wil jij graag een cadeaubon bestellen om je Valentijn te verrassen of wil je een loveshoot boeken? Neem dan contact met mij voor meer informatie en mijn beschikbaarheid.

Tot snel!

Liefs Desi

spontane loveshoot bossen met koppel
loveshoot fotografie
loveshoot op locatie door fotograaf Boxmeer
 
LiefdeDesi Hermens