Winterbruiloft

 
bruidsfotografie golden hour

Wauw! Het sneeuwt! Nederland is veranderd in een prachtig winter Wonderland. Wat kan ik hiervan genieten; echt een magisch beeld! Ik ben niet de enige die dat vind..

Carel en Jessica zijn afgelopen zomer getrouwd, maar wilde graag opnieuw foto’s maken in trouwkleding; een soort van ‘after wedding shoot’. We hadden hiervoor nog geen datum gepland, maar op deze prachtig zonnige ochtend stuurde Jessica mij een berichtje. Ze zat net in de auto te genieten van het prachtig witte landschap en het zonnetje op haar voorruit toen toevallig (zou het toeval zijn?) hun trouwlied op de radio kwam. Ze droomde weg en dacht aan hoe mooi het zou zijn om nu trouwfoto’s te maken.

Wat een geweldig idee! Toevallig ben ik vandaag vrij, dus belde ik Jessica op en in no-time zat ik in de auto onderweg naar Eindhoven. Ik ben helemaal enthousiast en ik denk dat het hart van iedere fotograaf hiervan een sprongetje maakt.

Bij aankomst had Jessica al mooie krullen in haar haar gemaakt en stond Carel klaar in zijn trouwpak. Jessica en ik zijn opzoek gegaan naar een mooi plekje, aangezien ik in dit gedeelte van Brabant niet bekend ben. We komen uit bij een prachtige zandvlakte, bedekt met een deken van sneeuw, in het Leenderbos. Dit wordt het!

We moeten haasten, zodat we tijdens het gouden uurtje op de shootlocatie zijn. Ik help Jessica met het aandoen van haar trouwjurk. Tientallen knoopjes en een heel gepriegel, maar wat staat de jurk prachtig. Onder haar jurk trekt ze haar gevoerde regenlaarzen aan; een hilarisch gezicht.

We beginnen direct met foto’s maken, aangezien het ijskoud is. Wat een respect voor Jessica dat ze hier in haar trouwjurk staat met een gevoelstemperatuur van -10 graden. Maar het is het zeker waard! Kijk maar mee naar de prachtige beelden van deze winterbruiloft…

winterbruiloft dansen
bruid tijdens golden hour
trouwfoto’s sneeuw
after wedding shoot in de sneeuw
fotoshoot bruidegom
spontane foto bruidsfotografie. Dansen in de sneeuw
fotoshoot bruiloft Leenderbos
fotoshoot bruid in Leenderbos
trouwfotograaf Brabant
after wedding shoot met getrouwd stel
fotoshoot bruiloft in de bossen
fotoshoot bruiloft tijdens gouden uurtje
Spontane trouwfoto
spontane en pure trouwfoto tijdens gouden uurtje
bruid tijdens winterbruiloft
foto van getrouwd stel tijdens after wedding shoot, gemaakt door bruidsfotograaf
Dansende bruid
trouwfoto in de bossen tijdens gouden uurtje
 
BruiloftDesi Hermens