8 Redenen waarom je een zwangerschapsshoot zou moeten doen

 
zwangerschapsshoot redenen waarom

Je bent een mom-to-be en telt de dagen af totdat je kleintje komt. Er zijn zoveel dingen om over na te denken, te plannen en te kopen wanneer je zwanger bent. Als fotograaf ben ik misschien bevooroordeeld, maar ik vind dat je een zwangerschapsshoot aan deze lijst moet toevoegen.

Ik hoor regelmatig van vrouwen dat ze geen professionele foto’s hebben laten maken van hun zwangerschap en daar later spijt van hebben. Afhankelijk van hoe jij jezelf voelt twijfel je misschien ook nog over zwangerschapsfoto’s. Het belangrijkste is natuurlijk om een beslissing te nemen die bij jou en je behoeftes past. Hierbij beschrijf ik 8 redenen waarom iedere zwangere vrouw een zwangerschapsfotoshoot zou moeten boeken.

1. Geniet van hoe mooi en krachtig je bent

Je bent prachtig en je ziet er geweldig uit! Ongeacht hoe je jezelf voelt. Op dit moment ben je op het toppunt van natuurlijke, vrouwelijke schoonheid.

Je straalt, hebt die glans, dat geluk en die gloed. Geniet van deze uitstraling en gevoel en trakteer jezelf in deze periode op een zwangerschapfotoshoot.

 

zwangerschapsshoot buiten Nijmegen
 
Fotograaf zwangerschap Uden, Nijmegen, Venray


2. Het is leuk

Een fotoshoot kan best beetje spannend zijn, maar iedereen die bij mij een shoot heeft gedaan vond het een hele leuke ervaring! Bij mijn fotografie stijl horen spontane en pure foto’s. Hierdoor hoeven jullie niet stijf en ongemakkelijk in de lens te kijken en te glimlachen. Ik help jullie door middel van kleine opdrachtjes om te lachen en om te genieten van elkaar. Misschien zelfs een beetje gek doen. Het gaat erom dat jullie plezier maken! Op deze manier kan ik de mooiste spontane foto’s van jullie maken en krijgen jullie beelden zoals jullie echt zijn.

 3. Stap uit die comfortabele broek

Een zwangerschapsshoot geeft je een goede reden om jezelf eens extra te verwennen en jezelf mooi te maken. Misschien draag je vooral kleding die comfortabel zit en besteed je minder tijd aan je haar en make-up. Hierdoor voel je jezelf misschien niet om op je mooist. Hoe leuk is het dan om jezelf weer op te doffen en extra mooi te voelen voor de foto!

Weet je niet welke kleding je het beste aan kunt doen? Ik help je er graag bij. Lees hier alvast wat tips om een zwangerschapsshoot goed voor te bereiden.

 

 4. Een leuke date samen met je partner

Een zwangerschapsfotoshoot is een leuke date, waarbij jullie echt even kunnen genieten van elkaar. Zeker in deze tijd waarin de meeste aandacht waarschijnlijk op jezelf en de baby is gericht.

Hoe mooi is het om naast zwangerschapsfoto’s van jouw bolle buik ook de liefde tussen jou en je partner vast te leggen? Een zwangerschapsshoot geeft je de kans om na te denken over jullie leven dat je samen hebt opgebouwd en echt even stil te staan bij jullie kleine wonder in de buik.

 

5. Tijd om stil te staan bij het geluk dat in je buik groeit

Zwangerschap een van de mooiste en meest levensveranderende periode die een vrouw mag meemaken. Het is een bijzondere tijd die soms veel te snel voorbijgaat. Tijdens een zwangerschapsshoot kun je echt even stil staan bij dat kleine geluk wat in je buik groeit.

6. Voorkom spijt

Negen maanden duren aan de ene kant lang, maar achteraf vliegen ze sneller voorbij dan je had verwacht. Ook al krijg je meerdere kinderen, geen zwangerschap zal hetzelfde zijn. Iedere zwangerschap is uniek!

Ik ken niemand die spijt heeft gekregen van een zwangerschapsshoot, maar ik ken wel vrouwen die spijt hebben omdat ze het niet gedaan hebben.

7.  Foto’s om trots op te zijn

Natuurlijk kun je zelf of je partner foto’s laten maken van je bolle buik, maar dat zal nooit hetzelfde zijn als dat je professionele foto’s laat maken. Zwangerschap is een bijzonder moment in je leven, dat een professionele fotoshoot verdiend. Het zullen zeker weten foto’s worden waar je trots op bent en die het waard zijn om te delen!

Wil je wat voorbeelden zien van een zwangerschapsshoot zien? Bekijk dan mijn portfolio.

 

8. Mooie herinnering aan deze bijzondere tijd

Foto’s roepen herinneringen, gevoelens en emoties op. Ze helpen om deze bijzondere periode van je leven beter te herinneren. Hoe leuk is het om later naar je foto’s terug te kijken en weer weet hoe het voelde, die bewegingen in je buik. Dat je weer weet hoe je wegdroomde en probeerde voor te stellen we er straks deel uit gaat maken van jouw leven.

Daarnaast kun je als je kind ouder is foto’s laten zien van jou als zwangere mama, terwijl hij of zij in je buik groeide. 

  

Ben jij overtuigd en wil je graag een zwangerschapsshoot boeken? Neem dan contact met mij op voor meer informatie en mijn beschikbaarheid.


Tot snel!

Liefs Desi

Lees ook: 9 Tips om een zwangerschapsshoot goed voor te bereiden

 
ZwangerschapDesi Hermens