Zwangerschapsshoot buiten

 
zwangerschapsshoot redenen waarom

Hoe mooi is het om je zwangerschap vast te laten leggen door middel van een zwangerschapsshoot buiten op een prachtige locatie? Spontane en ongedwongen foto’s, met je haren in de wind en de blote voeten in het zand. Het natuurlijke licht zorgt voor de pure foto’s en de natuur is de mooiste achtergrond die je kunt hebben.

Buiten fotograferen is het liefste wat ik doe en neem jullie dan ook graag mee voor een prachtige zwangerschapsshoot om dit bijzondere moment voor altijd vast te leggen.

Fotograaf zwangerschap Uden, Nijmegen, Venray
 
zwangerschapsshoot buiten Nijmegen

De locatie voor de zwangerschapsshoot

De locatie van de zwangerschapsshoot buiten is erg bepalend voor de sfeer van de foto’s. Houd je van lichtere foto’s? Kies dan vooral geen donker bos uit, maar bijvoorbeeld een zandvlakte of open heide.

In de omgeving van Boxmeer, Noord-Brabant ken ik een paar mooie plekjes in het bos met een mooie zandvlakte of heide. Deze locaties zijn makkelijk te bereiken. Wanneer je een shoot bij mij boekt, kijken we samen naar een geschikte locatie die bij jouw wensen past.

 

Het mooiste licht

Licht is een belangrijk onderdeel bij de zwangerschapsshoot. Het is erg bepalend voor de sfeer van de foto’s.

Ik maak het liefst foto’s van de zwangerschap tijdens het gouden uurtje oftewel golden hour. De zon staat dan laag en het zonlicht is zacht, warm en geeft geen harde schaduwen. Er is een warme, goudgele gloed wat een prachtige sfeer geeft. Dit geeft de prachtige zachte beelden die terug kunt vinden in mijn favoriete zwangerschap foto’s.

 

Heb je interesse in een zwangerschapsshoot of ben je opzoek naar een zwangerschapsfotograaf? Dan ben je bij Desi fotografie aan het juiste adres. Voor meer informatie neem dan contact met mij op. 



Tot snel!

Liefs Desi

Lees ook: 9 Tips om een zwangerschapsshoot goed voor te bereiden